Kartal Evden Eve Nakliyat

Kartal Evden Eve Nakliyat

Özkur nakliyat, kalitesi ve yüksek standartları ile beğenilen , özenilen bir firma olmuştur. Taklit edilen ismi onlarca kişi ve kurumca kullanılarak rant elde edilmeye çalışılan bir marka olmanın gururunun yanı sıra , farkında olmadan sahte firmalar ile taşınan müşterilerimizin mağduriyetlerini de haber aldıkça üzüntü duymaktayız. Biz Özkur ailesi olarak sektörün daha modern ve temiz bir hale gelmesi için elimizden gelen fedakarlığı göstermeye hazırız. Ucuz fiyat politikası ile kötü hizmet vererek müşterilerini mağdur eden firmalara meydan vermemek adına fiyatlarımızı revize ederek hizmet vermekteyiz.

Özkur Nakliyat Krtal da evden eve nakliyat ve ofis taşımacılığının yanısıra ambalajlama ve depolama hizmetleri de vermektedir. Tüm hizmetlerimizi müşteri memnuniyeti garantili olarak vermekteyiz.

Unutmayın ucuz olsun diye kendi başımıza taşınma işinin içine girmek yada kalitesiz bir nakliye şirketiyle anlaşmak eşyalarınıza elveda demenize bile neden olabilir. Kendiniz taşınma işlemini üstlenmeniz durumunda hem çok yorulabilir, hemde boşa zaman kaybetmiş olabilirsiniz. Üstelik büyük ve ağır olan eşyaların taşınması zor olduğundan hem eşyaya zarar verebilir hemde vücudunuzda ciddi sağlık sorunlarının meydana gelmesine neden olabilirsiniz.

Özkur evden eve nakliyat ın kalitesinden faydalanmak için arayın.

Fiyat teklifi almak için arayın

0850 302 93 96

0532 100 93 96
Call Now Button
istanbul evden eve nakliyat anadolu yakası evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat